sunnuntai 4. tammikuuta 2015

uusi vuosi, vanhat jutut uusin silminVuoden loppu menikin ihan vaan tässä omissa ympyröissä, joulusiivousta, uuden vuoden siivousta, välipäivä siivousta ja paljon hyvää ruokaa sekä itselle että tietysti kaikille perheen koirille.


Uuden Vuoden vaihtuminen sujui rauhallisesti sisätiloissa, koirat saivat iltaruokansa pienien treenihetkien kanssa, ulkona piipahdettiin useamman kerran ennen puolta yötä, jolloin lepäiltiin sohvilla kun ilotulitusten räiskintä ja meteli ulkona oli suurimmillaan.Siivouksen keskellä lueskelin omia muistiinpanojani menneen vuoden luennoilta - jalostuksesta, koulutuksesta, pennuista, pentuajasta kasvattaja luona. Näistä aiheista voisin laittaa muutaman julkaisun täälläkin samalla kun puhtaaksikirjoittaa nuo muistiinpanot, vaikka ovatkin jo menneen vuoden juttuja.

Vuosi on pyörähtänyt käyntiin rauhallisesti ja ollaan ehditty tehdä mieltä virkistäviä treenejä kotosalla, mutta nyt ei jakseta enää edes poseerata, levätään vaan.
Ja lopuksi vielä kaikille pihakoirien omistajille, ystäville, tutuille tai muuten vain pihakoiriin ihastuneille  Hyvää Uutta Vuotta 2015!

1 kommentti: